Miramel
Stora föreningsinkomster

rabatthäften

Vill Ni tjäna riktigt mycket pengar? Sälj Rabatthäften från er egen hemort! – de är lättsålda och vinsten är hög!
Många föreningar har gjort det här till en återkommande aktivitet med en fast inkomst varje år. 50-70% vinst, vilket är mycket mer än de flesta andra produkter.

Ska ni göra en större försäljningsaktivitet så är Rabatthäften från er egen hemort perfekt! Dessutom tjänar kunden lätt tillbaka sin insats flera gånger om genom att nyttja erbjudanden i häftet. Rabatthäftet blir ju föreningens egna med föreningens logga på framsidan som bara er förening säljer. Ett lätt sätt att tjäna pengar till föreningen! Vi fixar sponsorerna till ert häfte - skriv en önskelista!


så går det till

Rabatthäftet innehåller 25-30 kuponger med rabatter från olika företag i olika branscher: restauranger, kläder, biltvätt, blommor, sport, mat, leksaker, inredning, bygg, entréer mm (lite olika beroende på vilken ort) Är det en liten ort tar vi även in företag från närliggande handelsort. Alla häften är olika beroende på ort och förening. Ni skriver en önskelista med vilka företag ni gärna vill ha med så gör vi resten så kan ni koncentrera er på att sälja rabatthäftena.


Ni bestämmer själva giltighetstid på häftet (6-12 mån) och när ni vill starta försäljningen. Det går bra att gå ihop flera föreningar och sälja Rabatthäften tillsammans så får ni upp volymerna och därmed ökad vinst.

 Rek försäljningspris är 200:-


Rabatthäftena är ett av hög kvalitet, de trycks i färg och är perforerade så att det ska gå lätt att riva ur kupongerna, omslaget är av ett kraftigare papper. På framsidan får föreningen sin logga.


Antal Rabatthäften

Kostnad per häfte

Vinst per häfte 

  800-999

  100 kr 

  100 kr 

  1000-1499

  80 kr 

  120 kr

  1500-1999

  70 kr 

  130 kr

  2000-

  60 kr 

  140 kr

Minsta order 800 st, beställning görs i hela 100 tal. Vinsten är beräknad på rek pris 200:-/häfte
Alla uträkningar är inkl. moms


Kontakta oss för mer information.